Welkom bij Scouting Hasselo

Scouting Hasselo
Jean Louis Pisuissestraat 46
7558 LS Hengelo
074-277 4530

Update van de beheerstichting

Geplaatst op 11 augustus 2014 door Jort Mentink

Hallo allemaal,

ijzers

Nu het nieuwe Scoutingseizoen alweer bijna begint, is het tijd voor een update vanuit de beheerstichting (de eigenaar en exploitant van het gebouw en het terrein rondom de blokhut).

Zoals eerder gemeld hebben we een boel goede matches gesloten tijdens de Slingerbeurs. Met een van de matches uit eerdere jaren hebben we zelfs een prijs gewonnen. Met een deel van die geldprijs hebben we een aantal ijzers gekocht voor gebruik bij een kampvuur (zie foto, waar er van elk model een op staat. We hebben er natuurlijk genoeg voor een hele speltak).

Andere matches waar nog een vervolg op komt zijn onderhoud van de bosschage rondom het terrein (in de maand augustus), het grasveld wordt nog gerenoveerd en het tegelplateau voor de blokhut wordt opnieuw gelegd later dit jaar. Wordt vervolgd!

Zoals wellicht al opgevallen is er een rolhek verschenen rondom onze nieuwe kampvuurkuil. Het hele hek kan aan beide zijden opengeschoven worden, maar er zijn ook deuren op de terrasuiteinden. Dit hek hebben we laten installeren om ervoor te zorgen dat alleen de juiste mensen bij de kampvuurkuil kunnen.

image

Namens de beheerstichting,

Jort