Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Hike lopen

Geplaatst op 15 oktober 2022 door Youri Apell

Hallo ouders,

We hebben eerst de installatie gedaan. En daarna hebben we moordenaartje gedaan. De moordenaar moest knipogen naar personen die op de grond moesten gaan liggen. En de agent moest raden wie de moordenaar was. Daarna hebben we een hike gelopen. En daarna hebben we trefbal gedaan. En toen de afsluiting. Ik vond de opkomst goed.

Groetjes Maylynn


Eerste opkomst

Geplaatst op 2 september 2022 door Youri Apell

Hallo iedereen,

Vandaag hebben we bij de scouting slagbal gedaan. En daarna hebben we buskruit gedaan. Bij slagbal moet je met een bal in het veld slaan en die kun je proberen te vangen. En dan moet je zo snel mogelijk om de pionnen heen rennen. En buskruit is dat je verstoppertje doet en om de mensen die zijn gevonden te bevrijden moet je een bal wegschoppen die de zoeker bewaakt. En dan hebben we wat gedronken. En daarna hebben we Hollandse leeuwen gedaan, en daar moet je proberen naar de overkant te rennen zonder gepakt te worden door de Hollandse leeuwen. Ik vond het super leuk.

Dit gevaarlijke avontuur heeft Sam geschreven.Theezakjes ruilspel

Geplaatst op 24 juni 2022 door Youri Apell

Beste ouders,

We hadden als eerst de installaties gedaan van Jessica en Sepp. Daarna hadden we het theezakjes ruilspel gedaan. Het ging goed, het was heel leuk. We hadden een fles cola gekregen en we hadden wat eten gekregen. Daarna gingen we pauze houden. En dan mochten we alles wat we hadden gekregen bij het theezakjes ruilspel eten. Daarna deden we dierenstratego en ik kreeg steeds hele lage, maar ik had wel de hoogste verslagen. En daarna gingen we sluiten.

Ik vond de opkomst leuk.

Groetjes Rayan

Deze slideshow vereist JavaScript.


Oudste welpen opkomst

Geplaatst op 17 juni 2022 door Youri Apell

Beste ouders,

Ik heb leiding gegeven. En dat ging best wel goed. Bij het eerste spel gingen we buskruit doen. En daarna gingen we opsplitsen in twee delen. Toen ging er eentje naar Hollandse leeuwen en eentje naar flipperkast. En daarna hebben we gedronken tussen het wisselen van de vakken. En toen hebben we twintig tellen in de jungle gedaan. En toen gingen we afsluiten. Ik vond het leuk, maar de leiding deed wel heel irritant.

Groetjes Julian


Sinaasappel cakejes

Geplaatst op 3 juni 2022 door Youri Apell

Hallo ouders

We hadden als eerst sinaasappel cake gemaakt. Je moest bij de cake een sinaasappel uithollen en daarna moest je de mix erin stoppen. En die moest op het vuur. Daarna hebben we blind volleybal gedaan. Dat is een spel waarbij je gewoon volleybal doet maar er staat een doek over het touw gelegd. Zodat je elkaar niet kon zien. Daarna hebben we de sinaasappel cakes opgegeten. Ik vond ze niet heel lekker. Ze smaakten naar aluminiumfolie en sinaasappel. Ik vond de opkomst verder wel leuk.

Groetjes Alina

Deze slideshow vereist JavaScript.


test