Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Bingo

Geplaatst op 1 december 2021 door Youri Apell

Goedenavond

We zijn begonnen met flipperkast. Daarna hebben we bingo gedaan. We zijn niet buiten geweest. Maar wel bij de kampvuurkuil en hebben lekker marshmallows gesmikkeld.

Ik vond het heel leuk, omdat we anders bijna nooit marshmallows roosteren. Ik vind dat we dat we vaker mogen doen.

Groetjes Bram

Deze diashow vereist JavaScript.


Actieve opkomst

Geplaatst op 22 november 2021 door Youri Apell

Hallo ouders,

We gingen vandaag eerst openen. Toen gingen we een ballenspel doen. Je had zes vakken en je moest het bal in het vak van een ander tweetal doen. Dan was je af. Daarna gingen we Chinese muur spelen. Toen gingen we naar de kampvuurkuil en hadden we twee traktaties. Toen gingen we garnalen en vissers spelen. En daarna gingen we 20 tellen in de jungle spelen. En toen moesten we alweer sluiten.

Ik vond het erg leuk.

Groetjes Sven

Deze diashow vereist JavaScript.


Herfst knutselen

Geplaatst op 14 november 2021 door Youri Apell

Hallo allemaal

We zijn begonnen met blaadjes zoeken. We gingen met die blaadjes diertjes maken. Daarna gingen we drinken. Daarna gingen we een spel doen. Er lag een cirkel van touw op het veld. Daaromheen gingen we hand in hand in een kring staan. We moesten elkaar in de cirkel trekken. Als je in de cirkel was moest je uit het veld. Daarna gingen we iemand is hem niemand is hem doen.

Ik vond het een leuke opkomst

Groetjes Fenna

Deze diashow vereist JavaScript.


Installatie

Geplaatst op 6 november 2021 door Youri Apell

Hallo iedereen,

Eerst hebben we geopend. Daarna hebben we installatie gedaan. En toen het olielampen sluipspel. Daarna hebben we black stories gedaan en ondertussen gingen een paar mensen tafelvoetballen. We hebben ook nog gesloten.

Ik vond het leuk en gezellig.

Groetjes Jasmijn

Deze diashow vereist JavaScript.


Pompoenen uitsnijden

Geplaatst op 6 november 2021 door Youri Apell

Hallo

 

Het was best wel leuk. We hebben pompoen gesneden. We hebben fopbal gedaan. We hebben iemand is hem niemand is hem gedaan. En we hebben ook nog levend memory gedaan. En we hebben smokkelspel gedaan.

 

Groetjes Elin

Deze diashow vereist JavaScript.


Ladder knopen

Geplaatst op 8 oktober 2021 door Kevin van Beers

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we begonnen met pionnenroof. Daarna hebben we een ladder geknoopt. We zijn ook nog op de ladder geklommen. Nadat we hem opgeruimd hadden heben we iemand is hem niemand is hem gedaan. Verder hebben we ook nog Anna Maria koekoek gedaan.

Dat was alles voor deze week. Ik vond het leek vandaag.

Groetjes Elise, nest Groen

P.S. volgende week is de opkomst is de opkomst op zaterdagochtend van 10-13 i.p.v. vrijdagavond


Jungle opkomst

Geplaatst op 7 oktober 2021 door Youri Apell

Hallo jongens en meiden,

Ik ga jullie nu vertellen wat wij hebben gedaan. Wij gingen rond een kampvuur popcorn maken. Wij gingen tv tikkertje doen. En we gingen iets op een blaadje schrijven. En een quiz. En ook nog een estafette.

 

Groetjes Luca

Deze diashow vereist JavaScript.


Knopen leren

Geplaatst op 21 september 2021 door Youri Apell

Hallo allemaal,

Vrijdag hebben we weer een leerzame opkomst gehad. De welpen hebben namelijk allemaal verschillende knopen geleerd. Maar voordat we zijn begonnen met knopen hebben we een potje buskruit gedaan. Tijdens het knopen zelf deed iedereen het heel goed. Daarna hebben we nog even Hollandse leeuwen gedaan.

Groetjes de welpenleiding,

p.s. deze week is er geen opkomst I.v.m het groepsweekend

 


Hiketechnieken en spelletjes

Geplaatst op 13 september 2021 door Youri Apell

Hallo iedereen,

Vrijdag hebben we weer een leuke opkomst gehad. We zijn de opkomst begonnen door een potje dierenstratego te doen. Toen het begon met regenen zijn we allemaal naar de kampvuurkuil gegaan en de welpen hebben daar uitleg gekregen over verschillende hiketechnieken. Daarna hebben de welpen flipperkast gedaan en dweilhockey. De opkomst hebben we afgesloten met een potje 10 tellen in de rimboe.

Groetjes de welpenleiding

P.S. we gaan 25/26 september op groepsweekend. Jullie kunnen je t/m 19 september inschrijven. Voor meer informatie is er een mail gestuurd.

Deze diashow vereist JavaScript.


Theezakjes ruilspel

Geplaatst op 10 september 2021 door Youri Apell

Hallo allemaal,

Vorige week hebben we met de welpen het theezakjes ruilspel gedaan. De welpen zijn in groepjes de wijk doorgegaan om een theezakje te ruilen voor iets met een grotere waarde. En daarna zijn ze verdergegaan met het ding wat ze hebben gekregen om nog iets mooiers te krijgen. Uiteindelijk zijn er groepjes teruggekomen met bijvoorbeeld een strandstoel of een opgezette wezel. De opkomst hebben we afgesloten met een potje paaltjesvoetbal.

Groetjes de welpenleiding

Deze diashow vereist JavaScript.