Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

17-03-2012 Dierenstratego

Geplaatst op 17 maart 2012 door Welpen

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we het paaltjes spel gespeeld, iedereen kreeg een paaltje en moest hiermee in een kring staan. Vevolgens werd er een verhaaltje verteld, dit verhaaltje ging over personen of dieren. En steeds als er links, rechts, boom of huts werd gezegd dan moest er een beweging worden gemaakt. Bij links of rechts moest er van paaltje verwisseld worden, bij boom een rondje om de paal en bij huts moest je 1x door je hurken gaan. Ik vond dit een leuk spel.

Als tweede hebben we dierenstratego gedaan. Er moest een vlag worden verstopt van alle bei de partijen. Daarna werden de kaartjes uitgedeeld en moest de vlag worden gezocht. Met de kaartjes waren er speciale sterktes, bijvoorbeeld iemand met de leeuw versloeg iemand met het kaartje stekelvarken. Deze dieren stana op de achterkant van het kaartje. De sterke verslaat de zwakke behalfe de muis, die verslaat de olifiant. Ik heb helaas verloren maar vond het een gaaf spel.

Daarna hebben we iets gedronken en toen hebben we boomtikkertje gedaan. Dan waren er 1, 2 of 3 tikkers en die moesten gaan tikken. Je mag alleen tikken als de andere wisselen van boom of paal.

Verolgens hebben we 20 tellen in de rimboe gespeeld. Daar was ik de zoeker en ik heb ze allemaal gevonden. Dit was natuurlijk erg gaaf.

Als afrond spel hebben we gefrisbeet.

Aangezien Mysa er niet was, waren er 2 andere leiding. Dit waren Megan en Majorlein,  en dat vond ik wel leuk. Vervolgens hebben we gesloten.

 

Groetjes,

Gijs

test