Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Zomerkamp 2012 Dag 2

Geplaatst op 27 augustus 2012 door Welpen

Maandag 27 augustus 2012

Vrienden!

Onze tweede dag in Duckstad was weer een avontuur. Na de leiding wakker gemaakt te hebben met ons lawaai, dit was al vroeg in de ochtend, hebben we een brief gekregen gedurende ons ontbijt. Deze was bezorgd door Dagobert Duck. Dagobert vroeg of wij voor hem een schat wilden zoeken, hiervoor zouden wij een passende beloning krijgen. Nou van deze beloning verwachten wij niet al veel aangezien Dagobert bekend staat om zijn gierigheid.

Onze schat tocht was een succes, door middel van gps technieken zijn we na een wandeltocht van zeker 2 uur bij de schat aangekomen. Deze was goed verborgen in de grond. Terugkomend op de blokhut lag er een brief van Dagobert voor ons klaar. Hij had al gehoord dat wij de locatie van de schat hadden gevonden en was hier zeer blij mee. Onze beloning lag klaar, dit was voor ieder T-shirt van Duckstad en het Woudlopers handboek.

Na een lekkere pot macaroni gegeten te hebben, zijn we door Daniel en Niek uitgedaagd om een potje buskruit mee te spelen met hun. En raad eens wij hebben gewonnen want geen van deze 2 kon de bal weg trappen, hoera!

We hebben de dag afgesloten met een gezellig kampvuur, en hebben vanzelfsprekend vele liedjes bij gezongen.

Tot morgen!

Groetjes,
De welpen

Kijk HIER voor nog meer foto’s van vandaag!

test