Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen | Zomerkamp 2013 – Dag 4

Geplaatst op 16 augustus 2013 door Jort Mentink

Vandaag hebben de piraatjes heerlijk uit kunnen slapen, zelfs om 09:00 moesten ze nog wakker gemaakt worden! Na een lekker ontbijtje hebben we vrij vlot de spullen bij elkaar gepakt om te verrtrekken richting het zwembad de 5 Heuvels in Markelo.
Rond 11:00 waren we aangemeerd in het zwembad, en konden de piraatjes wat extra’s aan hun persoonlijke hygiëne doen. Het zwembad zelf had een binnenbad en een groot buitenbad. Buiten was het voor de meeste piraatjes echter iets koud en zijn ze dus binnen gebleven. De stoere crew piraten zijn wel een aantal keer naar buiten geweest samen met een paar dappere piraatjes. Na een aantal uren gedobberd te hebben we het zwembad vaarwel gezegd en zijn we weer richting ons kampterrein gevaren.

Na veilig en al aangemeerd te zijn kwam kapitein Ringbaard met een doos friet en voor iedereen een frikandel of kroket. Dit ging er goed in, want alle dappere piraatjes hadden veel honger na het zwemmen. Als avondspel is het vuurtorenspel gespeeld. Elke piraat moest zo geluidloos mogelijk de vuurtoren naderen waarna hij/zij een handtekening kreeg. De meeste piraatjes waren inmiddels zo moe dat ze bij terugkomst direct in slaap zijn gevallen.

test