Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen|Voorjaarskamp 2014

Geplaatst op 14 april 2014 door Dennis de Jong

Goedendag lezers,

Het was weer tijd voor het voorjaarskamp, dit naar met het thema wereldreis. We waren met de welpen gestart in Nederland. We hebben hier een uitdagende puzzel gespeeld, maar de tijd tikte dus we moesten snel verder. We zijn in het vliegtuig gestapt om te gaan vliegen naar Amerika. Hier hebben de welpen geleerd hoe ze moeten handelen, met wisselkoers, hassels en onderhandelingen, hebben ze kennis gemaakt met Amerika.
Vervolgens zijn we geland in Italië om daar te gaan eten in een luxe restaurant van een plaatselijke chef kok. We hebben lekkere pasta gehad met gehaktballetjes en lasagne. Na dit lekkere avondmaal hebben de welpen zich klaargemaakt voor een wandeling door Italië, toen we tijdens het lopen een chinees reisbureau tegenkwamen hebben we een spel gedaan gebaseerd op basiskennis van de welpen.
Na de wandeling hebben we een de film UP gekeken, onder genot van een mok warme chocolademelk en een warm vuurtje was het een geslaagde avond. Na de film waren de wereldreizigers erg moe en gingen ze in hun slaapstand.
De volgende ochtend hebben we ontbeten en nog een estafette gedaan in Duitsland, de welpen hebben de plaatselijke bierbrouwer geholpen met het terug vinden van de juiste ingrediënten.
Hierna zijn we geland in Nederland om bekent te maken welk groepje de meeste punten heeft behaald tijdens bet kamp. Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan.

Wij willen iedereen bedanken voor dit zeer geslaagde kamp!!

Groeten,

Welpenleiding

test