Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen| Zomerkamp Vrijdag

Geplaatst op 15 augustus 2014 door Niek Evers

Goedenavond,

Vandaag was het dan echt de laatste dag! Helaas zit ons Zomerkamp er dan nu echt bijna op, maar gelukkig niet zonder een verassing voor de Welpen. De Welpen werden vanmorgen wakker gemaakt door de Leiding. Met behulp van gas toeters, vrolijke muziek en veel lawaai zijn de Welpen vanmorgen gewekt. De meesten vonden het niet zo fijn om zo wakker te worden, maar de Leiding had hier natuurlijk wel veel plezier aan =).

Na een snel ontbijt, een ontbijt waar de kinderen van smulden, is de kampwinnaar bekend gemaakt. De kampwinnaar heeft tijdens het Zomerkamp de meeste punten verdiend met het ontbijt, lunch, avondeten, slaapzaal en de zes verschillende activiteiten. Hieronder staan de totale punten per groep weergegeven.

Groep 1: 100 punten
Groep 2: 101 punten
Groep 3: 110 punten

Dit betekent dat groep 3 gewonnen heeft, nogmaals gefeliciteerd groep 3 met deze eer. Jullie mogen jezelf het gehele jaar kampwinnaar van het zomerkamp 2014 noemen. Natuurlijk kreeg elke Welp een mooie oorkonde mee naar huis met daarop het aantal behaalde punten. Om elf uur kwamen de ouders alweer en was het Zomerkamp helaas ten einde.

Wij als leiding vonden het erg gaaf dat er zoveel Welpen mee waren op Zomerkamp. Iedereen nogmaals bedankt voor de komst, gezelligheid, inzet en plezier! De Welpen zagen er aan het einde van het kamp er moe, vies maar vooral vrolijk uit, voor ons het teken dat het een geslaagd kamp was!

We zien jullie graag allemaal op de eerste opkomst. Deze is op vrijdag 22 augustus vanaf 18:30 op onze blokhut. Vandaag zijn er nog een aantal spullen zoals schoenen, slippers, sandalen en andere gevonden voorwerpen blijven liggen. Deze kunnen jullie aanstaande vrijdag bij de Leiding komen ophalen. Tot slot willen wij jullie er aan herinneren om de Welpen op teken te controleren. Teken zijn kleine spinnetjes die op warme plekken op je lichaam gaan zitten. Ze kunnen zorgen voor de ziekte van lyme.

Groetjes en tot vrijdag,

De Leiding

wpid-wp-1408132440931.jpeg

test