Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen| Jungledag 2014

Geplaatst op 25 oktober 2014 door Niek Evers

Beste allemaal,

Vandaag hebben de Welpen mee gedaan met de Jungledag 2014! Dit is een activiteit voor alle Welpen in de regio en wordt één keer per jaar georganiseerd. Met circa 100 andere Welpen hebben de Welpen van Scouting Hasselo genoten van allerlei verschillende spelletjes in het thema Water-Proof. Het water van de Jungle was namelijk vervuild en de jungledieren, met name Jacala de krokodil hadden de Welpen nodig om dit water weer te zuiveren. Hiervoor moest elk sub-groepje een waterfilter maken bestaande uit drie verschillende materialen, namelijk wol, houtskool en zwart zand.

In totaal waren er wel 50 verschillende spelletjes en bij elke 5 afgetekende spelletjes kregen de Welpen het benodigde materiaal voor het waterfilter. In totaal moesten ze dus minimaal 15 spelletjes spelen om het waterfilter compleet te krijgen. Bij de sluiting hebben Jacala en Shere Khan het watefilter getest. Dit bleek allemaal weer goed te werken waardoor de Jungle weer schoon water heeft en Jacala weer lekker kan gaan zwemmen en Shere Khan weer water om uit te drinken! Als beloning heeft iedereen een insigne gekregen welke op de linkermouw van het uniform mag.

Welpen bedankt voor jullie hulp, wij als leiding vonden het een geslaagde middag! Lisa, Matthijs en Bart bedankt voor jullie hulp vandaag!

test