Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen| Hulsbeek

Geplaatst op 5 juli 2015 door Dennis de Jong

Hallo allemaal

Jammer genoeg is het weer zo laat, de zomervakantie.. Dit betekend meerdere weken geen scouting!! ;(. Ondanks deze bedroevende gedachten hebben wij er afgelopen vrijdag een leuke opkomst van gemaakt, we zijn met het warme weer (ruim 30 graden) lekker naar het Hulsbeek geweest.

We hebben verzameld bij het Hulsbeek zelf zodat we langer van het water konden genieten. Even snel alles klaar gezet en hoplakaas! het water in. Het water was lekker warm en we hadden er een mooi zonnetje bij, tussendoor even bijtanken met wat water een broodje knakworst en weer door! Sommige welpen hebben nog even gevoetbald met de leiding of zijn als apen gaan klimmen in het klimtouw.

Helaas was de opkomst weer sneller voorbij dan dat de planning was dus moesten we weer het water uit… omdat we met zoveel waren konden we mooi een groepsfoto maken!

Tot slot willen wij iedereen een fijne vakantie toewensen en voor de welpen die meegaan op zomerkamp, zien we jullie zondag 9 augustus. De eerst komende opkomst zal vrijdag 21 augustus weer zijn!

groetjes,

De leiding.

 

wpid-wp-1435962619550.jpegwpid-wp-1435962639419.jpeg

DSC_8906

test