Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Zomerkamp| De dag van de bank

Geplaatst op 11 augustus 2015 door Patrick Zwaaneveld

Howdy partners,

Maandag was de dag van de bank en deels van de cipiers. ’s Morgens tijdens het ontbijt kwam de cipier er achter dat hij zijn sleutels kwijt was, wat natuurlijk niet zo slim is als je de Daltons achter slot en grendel hebt zitten. Dus hij ging maar even een kijkje nemen of de Daltons nog in hun cel zaten, en ja hoor, de Daltons waren ontsnapt. Hiermee starte gelijk het eerste spel van de dag want de cipier had wel enig idee welke kant de Daltons op zouden vluchten, dus liet hij de kinderen het gebied doorzoeken, hier vonden ze drie mapjes met aanwijzingen met wat de Daltons van plan waren.

In de aanwijzingen stond dat de Daltons van plan waren om de bank van Homer King te gaan beroven, dus gingen de welpen na de lunch het havenspel spelen om met hun volle kaartjes betere beveiliging aan konden brengen, dit deden ze door middel van de kaartjes te ruilen voor bijvoorbeeld meer politie, of een gewapende kluis deur.

Na een heerlijke hamburger, gemaakt door de leiding, hadden de kinderen de tijd om vrij te spelen. ’s Avonds was het tijd voor een avond spel, hier hebben we olie lampen sluip spel en de kinderen vonden natuurlijk heel spannend, na het spel was er nog heel even de tijd om bij het kampvuur te zitten, maar het was dan daarna ook de hoogste tijd om te gaan slapen.

Het was vandaag een geslaagde dag en we zijn blij dat de bank van Homer King beter is beveiligt.

Groeten van jullie cipier, Buffalo Bill.

DSC_9067 DSC_9075

test