Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Zomerkamp| De dag van de cowboy

Geplaatst op 12 augustus 2015 door Dennis Hiemstra

Howdy partners,

Dinsdag was het de dag van de cowboy. Jeff Milton was zijn kaarten verloren en kon daarom niet bepalen waar wij zitten en waar we heen moeten. We hebben hikekaarten gevonden en de welpen wisten hier wel raad mee. De welpen moesten een tocht van 8km maken, wat nog erg mee viel natuurlijk.

Tijdens de hike kregen ze te maken met technieken zoals kruispuntenroute, kralenroute en een hele gave audioroute. Rond een uur of 4 was iedereen weer terug in Gibstone.Facebook-20150812-051702

Toen was het natuurlijk tijd om even uit te rusten. Helaas was de rust van korte duur, want de welpen hoorden dat ze vrij mochten spelen en gingen direct weer naar de hut toe.Facebook-20150812-051448IMG-20150812-WA0004

Om 6 uur was het tijd om te gaan eten. We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten die gemaakt werden door Renate en Eline. Dames bedankt!

In de avond moest natuurlijk de noodzakelijke afwas weer gebeuren en nadat dat gedaan was door de groepen was het tijd om nog even te doen wat je zelf wilde.

Rond een uur of 9 was het tijd om toch maar richting het kampvuur te gaan. Hier gingen we met z’n allen kijken naar het voorbeeld van Jeff, lucky luke. Luke had weer problemen met de daltons en uiteindelijk is dit gelukkig opgelost. Na een spannende film was het toch maar tijd om snel te gaan slapen.

 

Het was een geslaagde dag en we zijn  blij dat de kaarten gemaakt zijn door de hike van de kinderen.

 

Gegroet van jullie saloonmeester, Jack Grey

 

test