Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen| Voorjaarskamp 2016

Geplaatst op 17 april 2016 door Patrick Zwaaneveld

Beste lezers,

IMG-20160416-WA0043

Afgelopen weekend hebben wij weer een voorjaarskamp gehad met de welpen. Dit was weer super gezellig.
Het kamp begon op zaterdag om 13.00 uur. Toen iedereen aanwezig was, gingen we zoals gewoonlijk eerst openen. Na het openen gingen we de bedden opmaken, zodat dit niet meer vlak voor het slapen gaan hoeft te gebeuren. Na het bed opmaken, ging Baloe de hike uitleggen.

Dit was een hele leuke route, halverwege stonden Bagheera en Tavi (Paula) op een post, om het Kiemspel doen. Toen  de kinderen terugkwamen van de hike, mochten ze vrij spelen, en Baloe ging het eten maken voor iedereen. We hebben macaroni met Carbonarasaus of Groente-roomsaus. Dit was erg lekker, na het eten had Bagheera nog een verassing, lekkere waterijsjes :p. Toen we klaar waren met het eten, gingen Baloe en Tavi de afwas, en gingen Bagheera en Kaa Buskruit doen met de kinderen. Toen alle afwas klaar was, gingen we gezellig een film kijken met het kampvuurtje aan. We hebben met zijn allen naar Junglebook gekeken, dit ging onder het genot van een zakje chips en een beker warme chocolademelk. Toen de film klaar was, gingen de kinderen naar bed. Nadat alle kinderen naar bed waren en sliepen, ging de leiding nog even gezellig bij het kampvuur zitten, totdat we ook naar bed gingen.

Zondag ochtend waren de welpen al weer vroeg wakker, toen iedereen allemaal aangekleed en wel was, was het weer tijd om even met zijn allen te ontbijten. Na het ontbijt gingen de welpen hun bedden en spullen opruimen, hier heeft de leiding natuurlijk wel even bij geholpen. Toen alles schoon was, gingen we nog even het Scharenspel doen. Op een gegeven moment deed de leiding ook mee, en deden de kinderen heerlijk fanatiek mee. Na dit spel, was het jammer genoeg alweer tijd om te sluiten. Het was weer een gezellig en geslaagd weekend.
IMG-20160416-WA0026

Vanzelfsprekend zijn er nog meer foto’s! Deze zijn te vinden via deze link, veel plezier!

Groetjes,

De welpenleiding.

Ps. Volgende week is er gewoon opkomst, en worden de insignes gepresenteerd. Zorg dat je alles bij je hebt, en af hebt. Nest Blauw en nest Geel hebben vrijdag presentatie.

test