Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpen| Jungledag 2016

Geplaatst op 11 juni 2016 door Niek Evers

Beste lezers,

Op deze mooie zoimagennige zaterdag op 11 juni was het weer zover, de Jungledag 2016! De Jungledag is een avontuurlijke middag met allerlei uitdagende spellen gezamenlijk met heel veel andere welpen uit de regio. Een avontuur dat de welpen van scouting Hasselo absoluut niet mochten missen! Dit jaar waren er circa 350 kinderen afgereisd naar buitencentrum Beundersveld in Beckum voor de Jungledag 2016.

Na de opening imagegingen alle groepjes enthousiast richting het activiteiten gebied. Elk groepje kon een spel uitzoeken van de waslijn en deze gaan zoeken op het veld. Na afloop werd het spel weer teruggehangen op de waslijn en kon er een nieuw een nieuw spel worden uitgezocht. Van het maken tot gezonde snacks tot het vinden van de juiste lichaamsdelen, van spannende estafettes tot moeilijke puzzels, voor iedereen was er wel wat wils.

De welpen hebben het enorm naar hun zin gehad en zijn moe maar voldaan richting huis vertrokken, volgend jaar weer? Alle andere foto’s zijn binnenkort te vinden via deze link.

Groetjes,

Kaa, Baloe, Mang, Riki  & Bagheera

image

 

test