Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Welpenzomerkamp Dag 1

Geplaatst op 22 augustus 2016 door Patrick Zwaaneveld

Hallo lezers,

Vandaag is het zomerkamp voor de welpen begonnen. De leiding was er al vroeg mee bezig om alles in te pakken en klaar te zetten. Als de kinderen er zouden zijn, dat dan alles klaar staat in thema. Het thema van dit zomerkamp is de Middeleeuwen en de welpen gaan een heel gezellig en avontuurrijk kamp tegemoet.

IMG-20160822-WA0021

Om 15.30 uur waren alle kinderen er en kon het kamp van start gaan. We begonnen natuurlijk zoals ieder kamp en opkomst met openen. Na het openen was het tijd om de bedden op te maken. Dit ging vrij snel, waardoor de welpen lekker even konden vrij spelen en het terrein konden verkennen. Na wat vrij spelen was het tijd om wat te gaan eten, heerlijke macaroni met gehaktsaus!

Na het eten gingen de kinderen even afwassen, en de leiding bereidde de avondactiviteit voor. De avondactiviteit was een smokkelspel in het donker, waarbij de welpen zo stil mogelijk een papiertje moesten overbrengen naar de andere kant van het veld. Dit deden ze omdat de schatkist van het koninkrijk van Hasselonië begon leeg te raken en zij deze moesten aanvullen. Na deze activiteit hebben we nog even bij het kampvuur gezeten en even wat gedronken. Na wat drinken was het al weer tijd om naar bed te gaan. Want ze moesten goed uitgerust zijn voor de volgende dag, omdat er weer heel veel activiteiten op het programma.

Het was een geslaagde eerste dag, en er zullen nog vele avonturen beleefd worden in het mooie koninkrijk Hasselonië.

Voor nu, tot morgen bij het nieuwe stukje. Met de nieuwe avonturen van de welpen.

IMG-20160822-WA0009

Voor de foto’s van het kamp, kunnen jullie hier klikken.

 

Groetjes,

Baloe.

test