Informatie Welpen

De website voor alle
Welpennieuwtjes

Knutselen & meer!

Geplaatst op 11 september 2016 door Niek Evers

Afgelopen vrijdag waren er veel welpen aanwezig voor een nieuwe opkomst! We hadden zelfs weer iemand die gezellig mee kwam kijken! Na het openen zijn de welpen begonnen met knutselen. Hier zijn de meest mooie resultaten uitgekomen, waarover later wellicht meer volgt :).image

Vandaag was het ook een speciale dag voor Alma, zij is namelijk 7 geworden en heeft getrakteerd. Van harte gefeliciteerd Alma! Na de lekkere traktatie hadden de kinderen nog zoveel energie dat we snel naar buiten gingen om Hollandse Leeuw te spelen en een vorm van tikkertje waarbij er verschillende groepjes ontstonden die de overige welpen moesten tikken. Het was weer een geslaagde opkomst!

Het was vandaag ook mijn laatste opkomt als onderdeel van het leiding team. Na vier hele leuke jaren gehad te hebben bij de welpen heb ik besloten om te stoppen. Iedereen super bedankt voor alle leuke momenten die ik heb beleefd bij de welpen! Wees een beetje lief voor elkaar (vooral voor de leiding) en heel veel plezier de komende seizoenen.

Vrijdag 16 september komt de opkomst te vervallen. We gaan namelijk zaterdag met zijn allen op Groepsweekend, een super tof kamp samen met de rest van scouting Hasselo! Voor diegene die komen, graag tot dan! De volgende opkomst is weer op vrijdag 23 september!

Groetjes,

Bagheera

test