Informatie Stam

De website voor alle
Stamnieuwtjes

HasseLan 2015| Dag 2 + 3

Geplaatst op 9 maart 2015 door Niek Evers

Hoi Hoi,

Inmiddels zit de HasseLan 2015 er weer op! Ook de tweede en derde dag waren weer uitermate gezellig. Met veel actie, gelach en geouwehoer zijn we deze twee dagen ook weer doorgekomen. Vrijdag avond lagen de meeste mensen er tegen 05:30 wel in. Zaterdagochtend werden we bijtijds wakker omdat onze Bevers natuurlijk opkomst hadden. Maar met het broodnodige bakje koffie of blikje energiedrank was iedereen toch snel wakker en konden we weer verder. Op zaterdagavond zijn we met zijn allen weer wezen barbeknoeien en hebben toch (jawel) heerlijk gegeten. Veel tijd om rustig te zitten eten had echter bijna niemand. Iedereen wilde snel weer naar binnen om ver te gaan met gamen, typerend voor een LAN lijkt me zo haha.

Zondag was het met zijn allen rustig ontbijten en hebben Dennis de Jong en Ewout nog even de frituur aangeslingerd. Na het ontbijt keken we elkaar aan en iedereen dacht hetzelfde, nog even een paar uurtjes knallen om de HasseLan goed en in stijl te kunnen afsluiten! Om 16:15 was dan toch echt het definitieve einde en zijn ook de laatste hardcore gamers (Ewout en Lennart) gestopt. Na het opruimen en schoonmaken zijn we met de laatste overgebleven games richting huis gegaan. De HasseLan 2015 in een paar woorden: vermoeiend, veel cafeïne, veel adrenaline, frustraties gedurende het gamen en natuurlijk de super gezellige sfeer. Wij hopen volgend jaar weer op grote opkomst, graag tot volgend jaar.

Gedurende de gehele LAN (ook het opbouwen en het afbreken/opruimen) heeft Ewout door middel van een webcam en een laptop automatisch 2 foto’s per minuut gemaakt. Deze webcam was opgehangen in een hoek vanwaar de hele zaal te zien was. Binnenkort worden deze foto’s geüpload en word er misschien zelfs een official HasseLan 2015 aftermovie gemaakt. Wordt natuurlijk vervolgt…

Matthijs en Maarten bedankt voor de organisatie! Volgend jaar weer?

Groetjes,
Niek

Explorers Speltak Stam

1967328

test